23.12.09

M.J. BEFORE HE WAS KING...M.J. KRAL OLMADAN ÖNCE...

M.J.'nin kral olmadan önceki şahsi fotoğrafçısı Todd Gray, M.J.'nin gözümüzün alışık olmadığı, kral parıltılı fotoğraflarının, Alman Yayınevi aracılığıyla kitabını çıkarıyor.Fotoğraflar 1974 ve 1984 arası çekilmiş.
Her zamanki pırıltısıyla... Rahat uyu M.J.

17.12.09

Beyonce in The Metropolis...Beyonce Metropolis'te...


Dün akşam izlediğim orijinal ilk sessiz, bilimkurgu filmi olan Metropolis'e bayıldım. Filmdeki robot Maria'yı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadım.Beyonce'nin geçen seneki sahnesinde gerçekleştirdiği robot performansını nereden esinlendiği(ya da arakladığını) öğrenmiş oldum..:)Olsun yine de Viva La Beyonce'm.


ekso ekso

15.12.09

Behati Prinsloo


Behati Prinsloo,16.05.89 Namibya doğumlu.Victoria's Secret ın yeni cevherlerinden.
Behati yer aldığı Deutsch #41'deki fotoğraflarda masumiyet çağının tüm güzelliklerini huzurlarımıza sunuyor.VS'nin lolita güzeli dantel ve tulle susledigi sade,farklı güzelliğini sergilemekten çekinmiyor.

Vogue China-Vogue Çin

Vogue Çin ocak sayısı bize bir parça bahar sıcaklığı ve çiçek denizi bahşediyor.
“Kadınsı dokunuş” olarak adlandırdıkları fotoğraf çekimleri, Lachlan Bailey yönetmenliğinde, styling Jonathan Kaye’ e ait.
Kendra Spears’ın ışıldadığı çekimler çok feminen, çok romantik, çok ateşli.


13.12.09

The divine Laetitia Casta...İlahi Laetitia...

Vogue Paris, Aralık sayısında ilahımız Laetitia ile iki farklı çekim çalışması yapmış. Laetitia, yazar Cedric Boucher'in gerçekleştirdiği çekimde kırsalda yaşayan genç ve seksi bir anne rolunde,Alasdair McLellan tarafından yönetilen çekimlerde ise yine seksiliğinden bir şey kaybetmemiş bambaska bir kadin rolunde fotograflara yansiyor.







Bu Blogda Ara

Powered By Blogger

source of inspiration

source of inspiration

source of inspiration

source of inspiration

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyiciler