28.4.10

Nam-ı Diğer POSH

O, magazin kapaklarına hiç yabancı değil, Vogue Almanya Mayıs sayısının kapağını ihtişam dolu rüzgarıyla havalandıran nev'i şahsına münhasır şahsiyet Victoria Beckham (kendisinden ne kadar haz etmesem de).
Şarkıcı, model, moda tasarımcısı,Posh, Almanya Vogue kapak konusundaki pozlarıyla ve stiliyle yine dillere pelesenk olacak, anladım.Kalın kaş modası geçen sezondan beri devam ediyor yalnız bu çekimlerden sonra kaş ektirmede artış olacağı kesinlik kazandı.
Beckhamlarla ilgili haberlerde, Posh’un anlatıklarına dayanarak, ailece bir süre daha Amerika’da ikamet edecekleri ve planlarının içerisinde vatanları İngiltere’ye dönmeği düşünmedikleri yer alıyor.
"Burada(Amerika) yaşamayı seviyoruz ve İngiltere’ye dönme gibi bir planımız yok. Çocukların bir çok arkadaşı var ve David Amerika’ya dönmeyi seviyor. Ve burası bizim evimiz." and they lived happily ever after :P
Çekimlerden kareler...





25.4.10

Coachella FESTIVAL 2010

Her yıl Kaliforniya, Coachella Vadisi'nde düzenlenen Coachella Sanat ve Müzik Festivali bu yıl da ünlü ve ünsüz onbinlerce 'şanslı' müzikseveri ve iconcanları biraraya getirdi.3 gün süren festivalde Jay-z,Gorillaz, Muse, LCD Soundsystem ve Tiesto gibi popüler isimler sahne aldı.  
Her seneki gibi bana da yalnızca internetten videoları izlemek ve festival favorilerimi belirlemek dustu:( 
secret'im seneye tutsun diye ugrasiyorum...



Erkeklerde sıralama şöyle;



Coloured Inspiration

Bu Blogda Ara

Powered By Blogger

source of inspiration

source of inspiration

source of inspiration

source of inspiration

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyiciler