30.5.10

believe it or not

kalp kalp

bugun bu sahane iki yevrucagizlari nufusuma gecirdim.ne guceller degil mi.
aferim baana.
daha sonra kombinimle fotograflayacagim vakit bulursam.

ekso


23.5.10

Anti-Beauty...

PODYUMLARIN 'CİRKİN' KUGUSU ERIN O'CONNOR.KARL LEGERFELD 'ANTI-BEAUTY' DEMEYI UYGUN GORUYOR.O,PODYUMLARDA VE FOTOGRAF CEKIMLERINDE AŞİNA OLUNMAYAN KARELERE NEDEN OLAN BİR 'GÜZEL'.ERIN, KESİNLİKLE BENZERSİZ BİR GORUNUME SAHIP, PORSELEN BEYAZI TENI, IFADESINE ANLAMLAR YUKLEYEN KEMERLI BURNU VE O MUHTEŞEM BAKIŞLARIN NEDENI GOZLERI,BIR USTANIN SIHIRLI DOKUNUSUNDAN CIKMIŞ ILLÜSTRASYON OGESI ADETA.ONDAN SONRA KUSURSUZ GUZELLIGIN VAZGECILMEZ OLMADIGINI ANLADI MODA DUNYASI. ERIN,KARIYERININ BASLARINDA, AJANSLARDAN, ONCE BURNUNU VE GOĞUSLERINI YAPTIRMA TAVSIYELERI ALDIGINI AMA BUNLARA INATLA DIRENDIĞINI, SOYLEMIS BIR ROPORTAJINDA.HERHALDE ARTIK YANINDA PLASTIK CERRAHİNİN LAFI EDILMIYORDUR! ERIN'IN TUM BU OZELLIKLERI ONU KULT BIR FIGUR HALINE GETIRDI,BENCE DENIZ AKKAYA'DA BIR ERIN OLABILIRDI AMA O KENDINI PLASTIK BIR GUZELE CEVIRMEYI TERCIH ETTI.NEYSE,HERKES TERCIHLERIYLE MUTLUDUR.





HAKAN CELEBI

AKIF HAKAN CELEBI, ISTANBUL DOGUMLU YETENEKLI FOTOGRAF SANATCISI.
FOTOGRAFLARINDA DUYGU DUNYASINI COK GUZEL BETIMLIYOR.
ZAMANININ BIRCOGUNU MIAMI,LONDRA VE ISTANBUL 

ARASINDA GECIREN HAKAN CELEBI,REKLAM VE MODA FOTOGRAFI 
CEKIMLERI YAPIYOR. CELEBI'NIN STILINDE FARKLI TARZLAR VE RENKLER BARINIYOR.
FOTOGRAFLARI BEN DE PUSHING DAISIES DIZISINDEN YA DA 
AZ DA OLSA TIM BURTON'IN ELI DEGMIS BIR KAREYMIS HISSI UYANDIRIYOR.
UMUYORUM DAHA COK BASARI ELDE EDECEK.
http://www.hakanphotography.com/

17.5.10

DENIM SHIRT-KOT GOMLEK

Moda tekerrur ederin bize sundugu baska guzellik, sezonun trendlerinden biri kot gomlek. Iyi ki gardrobumdan hicbir parcayi atmama karari almisim.
Hatta moda bu durumlarda bana, karma ogretisine daha cok inanmama neden oluyor:)
Viva La Yeniden Doğuş Döngüsü.

12.5.10

VIVA LA YERSEN KONSEPTI

TARKAN'IN yeni album kapagiyla PRVCY Premium markasinin kampanya fotografi arasinda 1 fark bile yok.Tarkan yapma bunu artik.

3.5.10

7

Cekimleri unlu fotografci Peter Linderbergh tarafindan gerceklestirilen '7' de, Linderbergh yedi top modelini objektifi karsisina gecirdi.
Numéro dergisinin Mayis sayisi icin hazirlanan siyah-beyaz cekimlerin yildizlari; Catherina McNeil, Monika Jagaciak,Liya Kebede, Gwen Lu, Jessica Stam,Bianca Balti,Siri Tollerod.

Styling Irina Marie ait.

























                                                                                                        

                                                                                                                       

2.5.10

Uzun etek & Paçalar ?

2010 kis modasi ortaya ciktikca anlasiliyor ki bu sene uzun etek ve pantolonlarin senesi olacak.Sonia Rykiel ve Micheal Kors'un 2010 KIS defilelerinden sonra uzun pacalari konusur oldu.Uzun etek ve pantolonlari kisa deri ceketlerle ya da uzun hirkalarla kombinleyebiliriz.
Kate Hudson bu modayi hemen benimsemis gibi gozukuyor, ben de cok sevdim zaten 2007'de Mary-Kate'i bu uzun etegiyle ilk gordugumde, Sarloyu da izledigim her filminde uzun pantolonlara hayranligim surekli depresiyor.
Mary-Kate 2007'de giydigin o etegi tekrar giy bebegim:)

Tasarimcilar bu cizgileri sevmis gozukuyor, ya siz?

STiL AVCISI

En iyi kadın oyuncu dalında aday gösterilen, 24 yaşındaki bebek yuzlu-kadin duruslu basarili pitiri Carey Mulligan tarziyla farkliligini simdiden ispatladi ve kendini cok cabuk kabul ettirdi.Carey cocuk ve kadin arasindaki havasiyla, ve oyunculuguyla filmdeki rolunun zaten ona ait oldugunu kesinlestirmisti ve gercekten rolunde cok basariliydi.
Carey Mulligan stilinde farkli desenleri ve dokulari birlestirmeyi seviyor, vucudunun minimalizmine gore aksesuarlarini dengelemesini biliyor.Her sey b tarafa zamansiz ve öncü stiliyle adını it girl'lerin arasına kazandırdı bile.






Anında klasiklesti:Viva La Cat-Eye Glasses


Eski tarzlar temcit pilavı gibi önümüze sunulmaya devam ediyor. Bazen ne kadar haz etmesekte bu durumdan, ne kadar moda tekerrürden ibarettir e bağlıyor olsakta 1950'lerden kalan, 2010 güneş gözlüğü trendi cat eye modelleri, almazsam ölürüme sürükledi beni.
Kullanani hanim hanimcik ve oldukca NERD gosteren bu modellerin 50'lerde patlamasina ön ayak olan hanimlar tabii ki de Audrey ve Marilyn.Simdiki zamanda ise cancanlarimdan biri olan Mary-Kate Olsendır.
Özellikle A. Wang modellerden alabilmek için tüm para kaynağımı hunharca kullanacağım, sonrası da malumunuz açlık sınırı bir ekonomi:)
Bakiniz Marym Kateym Olsenimda kullaniyorsa tamamdir olmustur, go get them diyorum.

yildizlilar benim olsun:)



ECE SUKAN #1


Ece Sükan; model,moda editörü ve çizgisinde bir numara vintage,konsept mağaza sahibesi. O giyinmeyi sanat olarak görenlerden, yaptığı işin hakkını veriyor.
Zengin sevgili ya da eş parasıyla isim yapmaya çalışanlardan en belirgin farkı ise,stilini katmıyorum bile bu yorumun içine, buraya kendi emekleriyle gelmiş olması.
O yurtdışında defilelere seyirci olarak katıldığında, farklılığıyla tüm objektifleri kendine çevirmeyi başarıyor. Katıldığı davetlerde diğerlerini invisible edebilen stiliyle beyinlerimize kazındı.
Umarım bir gün yollarımız kesişir.




Bu Blogda Ara

Powered By Blogger

source of inspiration

source of inspiration

source of inspiration

source of inspiration

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyiciler