6.6.10

Little miss sunshine in İstanbul

ki gündür yazamadığım herkesin yorum yaptığı, kıskançlıktan çatlayan koca ağızlı ünlülerin bok attığı Rihanna konseri posttumu işlerimin yoğunluğundan dolayı çok geç yazabiliyorum.
Konser hakkında çok fazla detay veremiyeceğim çünkü üstüne çok yorum yapıldı zaten gerekli gereksiz. Eh burası Türkiye bir işin peşini bokunu çıkarmadan bırakamıyoruz.Evet Rihanna sahnede çok konuşmadı çünkü kızın sahnede konuşma yetisi çok yok bildiğim kadarıyla ki buna cevabı şarkılarını söylerken verdi, ben böyle varım ben sahne de devleşen Rihannayım dedi resmen.
Istanbul'a gelişi ve gidişi çok sadeydi, bizim azgın kameramanların çok zorlamasına rağmen,sanıyorum Rihanna'nın tavrı yüzünden, herhangi bir karmaşa yaşanmamış.İstekleri bakımından da ,bir dünya starına göre, çok zorluk yaşatmamış Rihanna. Sahnedeki hükümdarlığı ve dişiliğiyle herkesi hipnozite edip boyun fıtığı sahibi
etti.2 sene önce Beyonce ile heyecanlanmıştık, kadın erkek yürekleri hoplatan bir dünya starının Türkiye'de sahne alacak olması konser hikayelerimize renk katacaktı ancak o dönem yaşanan terör olaylarından dolayı iptal edilmişti konser,evet bu konser haftasında da yine tarihe geçen görüntülere ve olaylara tanık olduk ama sanırım programın çok yaklaşmış olmasından ve hazırlanan bazı prosedürlerden dolayı konser gerçekleşti.
Kuruçeşme trafiği her yabancı şarkıcıda yaşandığı kadar ve her zamanki gibiydi bundan önce yazılanlar abartıdan başka bir şey değil.Konsere tabiri caizse 7'den 70'e insan varlıkları gelmişti.Kendinden 9 yaş küçük kardeşinin arkadaşlarıyla gelip(ki bu ben oluyorum:) )kendi arkadaşlarıyla konser alanında buluşamayanından,çocuğumu getirdim deyip kendini kaybedenine, 15 bin kişilik heyecanlı kalabalık o an dünyayı kasıp kavuran bir hatunla derbeder oldular. Kuruçeşme barkovijınlarla(barkovision) bu konsere çok güzel hazırlanmış, ancak diğer ülkelerde verdiği konser sahneleri gibi bir sahneye tanık olamadık.
Yasanan bazi olumsuzlukları da Rihanna'nın performansı sayesinde ve orada olmanın verdiği hazla ignore ettik.Konserde en etkilendiğim iki bölüm şöyleydi:ilki devasa robot figürleri ikincisi de konser sonu Umbrella konfeti yağmuruydu.Eminim daha büyük sahne olsaydı daha eğlenceli karelere eşilik edebilirdik.
Bütün yorgunluğuma ayaklarımının hava balonu gibi şişmesine rağmen iyi ki gittim dediğim bir konser oldu.Umarım Rihanna'nın da dediği gibi onu o muhteşem atmosferde(tabii daha iyi bir sahnesi olan yerde) tekrar izleriz sempatikoyu:)


 

bizim fotolarin devami:

2 yorum:

  1. Fotoğraflar çok iyi konsere gidemedim ve hiçbir yerde göremeyeceğim kareleri yakalamışsın teşekkür:)
    Bu arada sen de tam bir konser kombini yaratmışsın bayıldım, küpeler harika. Nereden acaba?

    YanıtlaSil
  2. rica ederim!
    yorumun icin tesekkur kupeler mango'dan.

    YanıtlaSil

Bu Blogda Ara

Powered By Blogger

source of inspiration

source of inspiration

source of inspiration

source of inspiration

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyiciler